La ceaun e mai bun!

Ceaunul inseamna mai mult decat un recipient in care iese fasolea sau ciorba mai buna ca la mama acasa! Ceaunul, prin dimensiunea lui epica, este un simbol al prieteniei; al tovarasiei; al camaraderiei. Cat de gurmand ai fi, un ceaun plin trebuie musai impartit cu lume multa. Asemenea bucurie se amplifica atunci cand o savurezi impreuna cu cei dragi, cu prietenii tai de nadejde.

Aici, la Casa Vanatorului, pretuim prietenia dintre oameni si ne bucuram de bucuria lor. Drept urmare, am scos ceaunul afara! Un ceaun dintre acelea in care ar incapea si un mistret intreg, daca ar fi sa prindem unul. In fiecare zi, Vanatorul pune altceva in legendarul sau ceaun, pentru ca ar fi pacat sa vii doar o data sa te infrupti. Ii place Vanatorului sa se laude cu talentul lui de bucatar, dar si mai mult ii place ca oamenii sa vina sa se convinga singuri de capacitatile sale. Iata de ce sta ceaunul chiar in curtea casei lui, sa imbie tot Copoul cu miresmele bucatelor facute ca pe vremea bunicilor, cu pasiune, cu ingrediente naturale si cu adevarat gustoase!

Toamna si frigul te fac sa iti doresti o masa fierbinte, traditionala, ca in vremurile in care te bucurai de atmosfera rustica, de muncile cele grele si de mesele campenesti care iti redadeau energia consumata. Stie si Vanatorul ca viata urbana isi are greutatile ei si, chiar daca nu te istovesti fizic, de energie, de hrana ai nevoie oricum. Ei bine, ceaunul vanatorului are minunata proprietate de a aduce oamenii impreuna in jurul focului de sub el, in jurul continutului delicios, in jurul prieteniilor trainice. Asa ca aduna-ti prietenii cei mai buni, cinsteste o carafa de vin vechi si bun si imbuiba-te asa cum se cuvine din bucatele acestea extraordinare!